Ο Γιάννης Μπαξεβάνης αναλαμβάνει τα εστιατόρια της bluegr Hotels & Resorts
16/04/2019
Ένας υπέροχος χειμώνας
17/04/2019

Bluegr By Baxevanis

Καινούργια σελίδα για τις τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες της bluegr σε Κρήτη και Αθήνα από τον σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη να πιλοτάρει πλέον τις κουζίνες τους.

H bluegr Hotels & Resorts με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον κορυφαίο Έλληνα chef Γιάννη Μπαξεβάνη, ο οποίος αναλαμβάνει τo consulting των εστιατορίων των ξενοδοχείων του ομίλου, Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites και Candia Park village στην Κρήτη καθώς και στο Life Gallery athens στην Αθήνα. Ο βραβευμένος chef φέρνει στην bluegr Hotels & Resorts την ξεχωριστή του φιλοσοφία για τη μαγειρική με στόχο να μοιραστεί την αγάπη του για την κρητική παράδοση με επισκέπτες από όλο τον κόσμο μέσα από μια σειρά νέων πιάτων, αφιερωμένων στην Τέχνη της ελληνικής κουζίνας.

Η γαστρονομική φιλοσοφία της bluegr Hotels & Resorts είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη χρήση τοπικών προϊόντων και φρέσκων πρώτων υλών με στόχο την εξαιρετική ποιότητα, φιλοσοφία την οποία ασπάζεται και ο Γιάννης Μπαξεβάνης μέσα από το τρίπτυχο απλότητα, φρεσκάδα και υγιεινή διατροφή που χαρακτηρίζει την κουζίνα του.

Η ομάδα των chefs των τεσσάρων ξενοδοχείων της bluegr Hotels & Resorts ετοιμάζεται για μια νέα εποχή γεμάτη εμπνευσμένες γαστρονομικές δημιουργίες υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Μπαξεβάνη.

Η Καλλιόπη Κουρκουτάκη (νέα επικεφαλής στην κουζίνα του Minos Beach art hotel, με εμπειρία στο Elia Dubai).
Ο Κυριάκος Μυλωνάς (head chef του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο La Bouillabaisse του Minos Beach art hotel, από το 2007)
Ο Άγγελος Αγγελούδης (νέος head chef στο Minos Palace hotel & suites)
Ο Λάμπρος Τσιαμπαλής (chef στο Candia Park village)
Ο Διονύσης Ζαχαρόπουλος (νέος head chef στο Life Gallery athens) είναι έτοιμοι να συστήσουν τη νέα γαστρονομική εποχή της bluegr Hotels & Resorts.

Μια γαστρονομική εποχή στην οποία θα αναδειχθούν οι θησαυροί της Ελλάδας μέσα από συνεργασίες με ανεξάρτητους προμηθευτές  και μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Δείτε παρακάτω περισσότερα άρθρα που αφορούν τον όμιλο