Υπηρεσίες  Catering

 

Είμαι ο Γιάννης Μπαξεβάνης. Εγώ και η ομάδα μου προσθέσαμε στις δραστηριότητές μας, την δυνατότητα να μας έχετε όποτε επιθυμείτε, στον χώρο σας ή στην εκδήλωσή σας.

Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ελληνικής κουζίνας και στη διατροφική αξία των προϊόντων της.

Θεωρώ τις καλές πρώτες ύλες το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας ενός πιάτου οι οποίες αν συνδυαστούν με απλά υλικά – όπως σύκα ή δάφνη για παράδειγμα- μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικές γεύσεις.

Τα υλικά είναι το 60% της επιτυχίας ενός μάγειρα, το υπόλοιπο 40% είναι τεχνική. Αυτά είναι τα υλικά της επιτυχίας μου, μ’ αυτά και με άλλα θα επιμεληθώ και την δική σας εκδήλωση για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

 

To catering Μπαξεβάνη δεν χρειάζεται συστάσεις. Το μαγικό του άγγιγμα σε κάθε είδους εκδήλωση, από ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας μέχρι 2.000 άτομα, έχει αφήσει εποχή ενώ η λίστα με τους επώνυμους πελάτες που έχουν απολαύσει τις υπηρεσίες και τις γεύσεις του είναι ατελείωτη.

Η φαντασία, η δημιουργικότητα και οι άριστες πρώτες ύλες –βιολογικές αν ζητηθεί– υπό την αυστηρή επίβλεψή μου προσωπικά, είναι μόνο η αρχή για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Εγώ και η ομάδα μου θα δημιουργήσουμε εξαιρετικά εδέσματα, ενώ μια γευστική δοκιμή του μενού πριν αποφασίσετε κρίνεται απαραίτητη.

Εσείς βάλτε τη διάθεση και μια αξέχαστη ημέρα από το Catering Μπαξεβάνη σας περιμένει…

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μπαξεβάνης

Για επικοινωνία με το Catering καλέστε το 210 5311616 ή στο 697 6582690 ή στο email: catering@baxevanis.com

Παρακάτω θα βλέπετε άρθρα που αφορούν το Catering

Ο Γ. Μπαξεβάνης “τραγουδάει” στο Μέγαρο

Μουσική γευσιγνωσία με Καμεράτα και Γ. Μπαξεβάνη Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου (8.30 το βράδυ) στην αίθουσα Banquet, οι λάτρεις των … ξεχωριστών απολαύσεων θα έχουν την ευκαιρία με ένα εισιτήριο αξίας 35,00 ευρώ να ακούσουν τα όργανα εποχής της Καμεράτα με την καθοδήγηση της μαγικής δοξαριάς του σπουδαίου Ρώσου βιολονίστα και αρχιμουσικού Ντμίτρυ Σινκόφσκι, να παρουσιάζουν την αριστουργηματική πρώτη συλλογή από […]